Пускат допълнително билети за 1 ден по избор на цена 70 лева и еднодневни билети с ВИП кетъринг на цена 99 лева

Точно 32 групи участват в първото издание на пловдивския рок фестивал Hills of Rock 2017. Вратите се отварят в 17 ч., а първата група, която се качва на главната сцена, е Krossfire. 20 минути по-късно започва програмата и на World Stage с появата на 8M/S.

Виж още: Hills of Rock с още две сцени

Хедлайнърите Epica, Evanescence, Three Days Grace и Guano Apes започват след 21 ч. във всеки от фестивалните дни. Цялата програма по дни, сцени и часове е качена във "Фейсбук" страницата на Hills of Rock, както и на www.hillsofrock.com.

"Уикеда" отпадат от програмата на фестивала по здравословни причини, което доведе до няколко размествания и добавяне на шест нови групи: Bobo & The Gang, The Black Swells, Hypnotik Ink, A-Moral, 8M/S и Toy Letters.

Hills of Rock 2017 следва и практиката на редица международни фестивали, като още от първото си издание въвежда безкешово разплащане, за да намали чакането на опашки на баровете и местата за хранене - всички плащания на фестивала стават със специалната фестивална карта Hills of Rock Card.

Освен стандартните билети, от днес в продажба са вече и специални еднодневни билети с ВИП кетъринг, които включват възможност за вечеря в ресторанта на фестивала с меню от над 15 основни ястия и десерти. Цената на този еднодневен билет е 99 лева, а местата са ограничени.

Всички типове билети за фестивала и за къмпинг зоната можете да закупите от OMV, The Mall, билетен център НДК, билетната каса пред община Пловдив, магазини "На тъмно", както и онлайн на Eventim.bg и TicketPro.bg.

Фестивалът HIills of Rock започва като ежегодно събитие, част от програмата на Пловдив - Европейска столица на културата 2019.

Източник: Hills of Rock 2017