Как да кажем "обичам те, но по интересен и оригинален начин?

Понякога думите са излишни, защото обещават много и създават очаквания, които - ако не са подкрепени с дела, - губят блясъка си и се превръщат в прашни и овехтели товари за сърцата ни.

Всеки може да говори красиви слова, да бъде поет и творец. Но не всеки е в състояние да накара половинката си да се чувства наистина ценена и специална.

Мъничките жестове на внимание и грижа печелят над словото. Изглеждат толкова незначителни, а топлината, която носят, е неизмерима.

Виж още: Скромността - основа за интимна връзка

Ето няколко малки трика, с които да кажеш "обичам те":

Чаша ароматно кафе

Да се погрижиш за закуската на любимия човек и да му поднесеш чаша ароматно кафе, гарнирана с красива усмивка, е един от най-милите жестове. Какъв по-прекрасен старт на деня? 

Особено когато навън е студено, мрачно и не ви се ходи на работа. Чувството, че половинката се е лишила от прегръдката на топлото легло и е вложила цялото си старание и обич само за да ви приготви нещо вкусничко, е неописуемо. 

Да, тя/той е загрижен(а) за вас, иска да започнете деня си с усмивка, да сте бодри и енергични.

Цвете

Да поднесеш цвете - e, това по-скоро е жест, който биха направили повечето мъже. Няма по-женствен и романтичен дар от цветето. 

Всяка дама заслужава да получава цветя често, просто защото е уникална, нежна и красива по свой собствен начин.

Подкрепа

Да подкрепяш половинката си въпреки всичко. Твоето най-мило същество започва нова работа? Предстои му важно интервю, има проблеми? Е, нищо не казва "обичам те" повече от топлата подкрепа на любимия човек. 

Ако сте до него въпреки всичко и всички, той/тя ще се чувства обичан(а). Изслушвайте половинката си, давайте й съвети и бъдете винаги до нея. Няма по-голямо "обичам те" от загрижеността.

Приятели

Бъдете приятели! Може би това е най-голямото изискване за една щастлива връзка - да можеш да се довериш на обичания, да му споделиш всяка тайна, да знаеш, че той ще ти е гръб и опора каквото и да стане.

Виж още: Повечето жени имат втори вариант за половинка