С тарифите "Мтел безкрай" телекомът дава началото на изненадите за своята 20-годишнина

Неограничени разговори с всички национални мобилни и фиксирани мрежи предлагат новите планове "Мтел безкрай", които вече могат да бъдат закупени в магазините на телекома в цялата страна, както и на Mtel.bg. За първи път у нас телеком предлага неограничени разговори с всички разновидности на тарифен план, независимо от месечната такса.

Изгодните тарифи са в четири варианта, като таксите започват от 30 и стигат до 70 лв. месечно. Срещу 30 лв., освен възможност за неограничени разговори, клиентите получават 1GB мобилен интернет и още по 2GB към "Фейсбук" и Viber. Така, всеки, който ползва "Мтел безкрай" срещу 30 лв. на месец, има общо 5GB за сърфиране в световната мрежа.

Уникален за българския пазар е "Мтел безкрай" с такса 70 лв. месечно. Всеки, който ползва тази разновидност на тарифния план, наред с неограничените разговори получава неограничени SMS-и в мрежата на "Мтел", 1000 SMS-а към други мрежи, 10GB мобилен интернет, както и още по 2GB към "Фейсбук" и Viber, т.е. 14GB.

Предложението е атрактивно не само при ползването на телеком услуги у нас, но също във и към чужбина, защото срещу такса 70 лева клиентът получава още 1000 минути международни разговори, както и 1000 минути, 1000 SMS-а и 1000MB мобилен интернет в роуминг.

Ако клиентите изберат втора тарифа от същия вид - Мтел безкрай, или фиксирана услуга от "Мтел", ще получат 20% по-ниска месечна такса и възможност да изберат смарт устройство на преференциална цена в брой или на лизинг.

Плановете "Мтел безкрай" дават началото на изненадите, които телекомът е подготвил за клиентите по случай своята 20-годишнина.

* Предложенията са валидни с договор за две години.