Плеймейтката започва предаване по Тв7. В "Поверително от Н.Л." водещата разкрива тайния живот на българския хайлайф. Това съобщи самата тя на пресконференция

Всяка събота от 22 ч. водещата на "Поверително от Н.Л." и нейният екип ще показват скрития живот на известните личности у нас. 

За целта Николета Лозанова ще работи с екип от професионални папараци, които ще следят ВИП личностите в техните не толкова звездни моменти и ще ни представят доказателства за новите им връзки, раздели и прегрешения. 

Продуцентите обещават на зрителите уникални, нецензурирани и провокативни истории.

Аз самата съм обект на огромен интерес от страна на светските медии в България и от личен опит знам колко е важно да има медийна трибуна, където пикантните разкрития да бъдат проверени и съобщени професионално. С екипа имаме амбицията не просто да съобщаваме и коментираме новините от светския живот у нас, но и да ги създаваме. За да спазим журналистическите и етични стандарти, ще даваме думата на всяка от засегнатите в случая страни, за да представи и защити своята позиция, коментира дни преди старта на най-новото си шоу Николета Лозанова.


Николета Лозанова като водеща на всекидневните епизоди на "Къртицата"

Това ще бъде първото предаване на футболната съпруга, но дебютът й като водеща се случи по-рано през годината във всекидневните епизоди на шоуто "Къртицата". 

"Поверително от Н.Л." стартира на 5 октомври и освен Николета ще включва и "тайнствена клюкарка" - критично око и ухо по време на най-интересните светски събития през седмицата. Личността й обаче ще остане тайна. 

Тя ще е агентът на предаването, чиято роля е да разкрива пред зрителите най-любопитното от светския живот. От нея ще разбираме кой е сбъркал с избора си на тоалет, кой се е появил в неочаквана компания и кой с кого си е тръгнал. 

На пресконференцията по повод предаването си Ни Ло издаде, че именно в него ще научим и истината за отношенията със съпруга й Валери Божинов, с когото по непотвърдена информация са разделени.