Европейската шампионка на 100 м и рекордьорът на Италия в щафетата 4х100 м са двойка от 2009 г. Те се венчаха през уикенда в църквата "Сан Доменико".

Най-бързата бяла жена бе с рокля без гръб от известната италианска марка Аtelier Аimee, а младоженецът избра черен костюм от българската "Андрюс". 

Въпреки че Ивет Лалова е от София, а родното място на Колио е Чернуско Ломбардоне (Италия), двамата избраха Риети за града, в който да живеят, тренират, а сега и да се оженят, коментират  италианската федерация в сайта си.

Сред гостите на събитието, продължило до 5 сутринта, бяха и основателят на турнира по лека атлетика в града Сандро Джованели, който е член на комисия на ИААФ, треньорът на двамата Роберто Бономи, бившите звезди на италианската атлетика Стефано Тили и Мариса Масуло, както и съотборниците на Симоне от щафетата Андрю Хау, Емануеле Формичели и братята Роберто и Масимилиано Донати.

По искане на младата двойка подаръците са били в пликче, както е модерно в последните години. 

Гост е бил и бившият вокал на Д2 Дичо, който около полунощ е грабнал микрофона, за да забавлява гостите.

Ивет и Симоне заминават на кратко сватбено пътешествие до екзотична дестинация, след което Лалова смята да започне леко подготовка за зимния сезон.

Сватбата на двамата бе пазена в пълна тайна, но някои от гостите разпространиха снимки в туитър. Събитието бе отбелязано и в официалния сайт на италианската федерация.

За снимка от сватбата посети нашата страница във "Фейсбук".