DJ E.A.S.E., който стои зад Nightmares on Wax, е специален гост на първия рожден ден на EventЕase.

Още в самото си начало 2012 ни зарадва с приятната новина за предстоящо готино парти. DJ E.A.S.E.(„Experience a sample expert“), познат още като George Evelyn, мъжът зад култовия проект Nightmares on Wax идва у нас през февруари.

Събитието, организирано от EventEase и като част от поредицата Grolsch Pop Up Party на бира Гролш, ще се проведе на 10-ти февруари 2012 г. в завод Витоша (бул. „Черни Връх“ 47) и за една нощ ще пренесе мразовита София на остров Ибиса. Акцентът на вечерта ще е новата компилация "WAX ОN The Beach", издадена през лятото на 2011 за лейбъла Ministry Of Sound. С това събитие екипът на EventEase е щастлив да отбележи една година от създаването си и да предложи на публиката едно емоционално музикално изживяване, изпълнено с много Soul, Reggae, Hip-Hop и House музика. 

Английският продуцент и диджей DJ E.A.S.E, който живее повече от шест години на остров Ибиса, може да се похвали с две деситилетия успешно пребиваване в музикалния бизнес, както и с факта, че е сред първите артисти, издадени от емблематичния лейбъл WARP. Катализатор за успешната кариера на DJ E.A.S.E е проектът Nightmares on Wax, който му извоюва заслужнето място сред големите музикални имена, още в началото на 90-те години. От тогава до днес George не е спирал своето развитие. Шест албума, ежемесечните WAX ON label партита в цяла Европа, култовата саунд система N.O.W, както и радио шоуто му "Wax Da Box" по Ibiza Sonica, са само част от артистичните му изяви. 

Компилацията "WAX ON The Beach" съдържа артисти Submotion Orchestra, Marcel, Nightmares On Wax, GUTS, Andreya Triana, Loose Ends, The Planty Herbs, The Deadbeats, Cloud Nine, Will.I.Am, DJ Devastate, Bonobo, George Duke, Father's Children, Phazed Groove, Erykah Badu и други. 

Прeдварителните билети в мрежата на Eventim.bg ще са на цена 15 лв. Билети на входа: 20 лв.