Не е точно моден съвет, но би помогнал на Зак Ефрон да избегне това, което му се случи на червения килим (освен ако не е било планиран пиар ход)

"Училищен мюзикъл" е в миналото, а Зак Ефрон се старае всякак да продължи да изглежда все така сладък - но същевременно и възмъжал.

Затова и някои американски медии го заподозряха в евтин пиар, когато уж случайно изтърва кондом на червения килим преди няколко дни.

Всъщност килимът беше оранжев, а филмът - детски: "Лоракс 3D", екранизация по книгата на Доктор Зойс, - което прави случката още по-конфузна.

На видеокадрите се вижда как актьорът вади от джоба си нещо, което подава на своята асистентка - но същевременно отвътре изпада златиста опаковка, наподобяваща по форма презерватив.

"Мили Боже!", прошепва той, докато си прибира изпуснатото с гръб към камерите. Клипчето е подходящо озвучено с хита на LMFAO "Sexy And I Know It".

На снимката пък си личи, че Зак е натъпкал във въпросния джоб и телефона си.

Неотдавна актьорът бе забелязан в компанията на Лили Колинс, за която се заговори, че е новото му гадже, но

напоследък се появява повече с Тейлър Суифт,

озвучила главната момичешка роля в "Лоракс". Тази седмица двамата с кънтризвездата направиха импровизиран дует в токшоуто на Елън Дедженеръс, като изпълниха Pumped Up Kicks на "Фостър дъ пийпъл" в своя версия.

Ефрон освен това разказа, че току-що е завършил снимките на The Lucky One (по романа на Никълъс Спаркс "Талисманът"), където играе морския пехотинец Логан Тиболт.

В друго забавно клипче, записано за шоуто на Елън, Зак и Тейлър се осмеляват да танцуват незабелязано край свои колеги, а за фон отново звучи хитът на LMFAO.