Майли Сайръс позира пред Тери Ричардсън, а, както знаем, и двамата нямат задръжки. Виж какво се е получило

Ако има някой, който в момента да осъзнава максимата, че "сексът продава", това ще е Майли. Колкото по-гола е в клиповете си, толкова по-бързо чупи собствените си рекорди в Youtube. 

В скорошното си интервю за "Ролинг стоунс" тя сама каза, че дори не осъзнава дали е смешна, просто иска да е секси. Дали е секси обаче, е спорен въпрос. Всеки, който имаше възможността, я критикува последните месеци, но продажбите й не спадат от това. 

В същото интервю, певицата заяви, че последния й клип Wrecking Ball e вдъхновен от Nothing Compares To You на Шиниъд О'Конър. 

Това накара изпълнителката с многогодишен опит на музикалната сцена да напише отворено писмо до Майли Сайръс, в което й обяснява, че индустрията просто я използва, за да прави пари. 

"Аз съм наистина много загрижена, че хората около теб те окуражават, че всичко, което правиш е много "яко" - все едно е супер да си чисто гол и да лижеш парни чукове във видеоклиповете си", споделя терзанията си Шиниъд. 

"Уволни вежливо всички, които ти дават тоя акъл - на тях не им пука за теб. Музикалната индустрия не дава пет пари за теб, нито за когото и да било от нас, музикантите. Ще те накарат да проституираш заради тях и ще го замаскират умно, сякаш сама го искаш. Най-накрая ще свършиш в някоя рехабилитационна клиника, докато те събират слънчев тен на яхта в Антигуа, която са купили от това, че продават твоето тяло." 

Писмото на 46-годишната ирландка завършва с препоръката към Майли, че няма нужда да се съблича гола, защото песните й са достатъчно добри".

Е, очевидно не си е взела поука. Виж какво прави пред обектива на Тери Ричардсън.