Папараците на предаването разкриват всичко за престоя на една холивудска звезда у нас

Тази събота в първото издание на "Поверително от N.L." Николета Лозанова разкрива истината за отношенията си с Валери Божинов, а мястото е собственият й дом, където е преживяла най-щастливите и най-тъжните моменти от живота си. Тайна остава пред кого Николета ще сподели дали се развеждат с именития футболист. 

Предаването тръгва по Тв7 в съботните вечери от 22,30. В този часови пояс Николета се конкурира с далеч по-опитната Венета Райкова и нейния тв таблоид по Нова "Горещо". 

В предаването ще видим още една родна знаменитост, уловена в най-емоционалния ден от своя живот; как популярна българска дама прегръща пред столичен клуб друга жена; мистерията около една холивудска знаменитост, посетила България.

Всяка събота в рамките на един час футболната съпруга и нейният екип от папараци и детектив ще показват скрития живот на известните личности у нас, ще проверяват слухове и ще разкриват тайните на известните личности. 

Виж още: Николета ще разкаже за Валери в новото си предаване

Амбицията на новото предаване е да предложи на зрителите уникални, нецензурирани и провокативни истории, заснети с най-модерната техника за проследяване.

Специална роля в "Поверително от N.L." ще има тайнствена клюкарка, която ще обобщава най-любопитното от светския живот през седмицата. Тя ще докладва кой е сбъркал с избора си на тоалет, кой се е появил в неочаквана компания и кой с кого си е тръгнал.

Личността на агентката обаче ще се пази в тайна, за да не бъде компрометирано присъствието й сред звездния елит.