Спортни деятелки, тв водещи и рокзвезда са участниците в третата седмица от кулинарното шоу

Първата изцяло мартенска седмица в "Черешката на тортата" ни води на гости у третата петорка от новия сезон на кулинарното шоу.

В понеделник, 5 март, вечерята ще е дело на двукратната олимпийска шампионка Мария Гроздева, която ще зарадва гостите си и с изненада, подготвена от малката й дъщеря Маги.

Във вторник домакин ще бъде най-успешната ни треньорка по художествена гимнастика Нешка Робева, която ще подреди богата трапеза, включваща съчетание с пасиран боб и пръжки.

В сряда е ред на Ели Гигова. Бившата водеща на "Здравей, България" и спортни предавания ще поднесе с френски финес дори сланинката, а десертът ще изпрати участниците в света на астрологията.

На 8 март, международния ден на жената, в кухнята няма да се вихри жена, а певецът на група "Ахат" Звезди Керемидчиев, който по случай празника е приготвил и дуетно изпълнение на една от най-красивите български песни.

Финал на седмицата ще постави Иван Христов... но без Андрей. Той посреща гостите си в нов дом, където ще готви "на огън от любов" и ще разкаже за Ирина, новата жена в живота му.