В началото на февруари е шоуто й на Супербоула и излиза новият й филм W.E.

Ако случайно участва в "Черешката на тортата", Мадона никога не би могла да сервира собствени манджи на своите ВИП гости.

Звездата призна, че не само не може да готви, а и никога не го е правила - кухненските задължения поемали хората от екипа й. По нейните собствени признания дори дъщеря й, тийнейджърката Лурдес, има повече кулинарни умения.

В интервю за телевизия Ей Би Си Мадона трябвало да отговори дали някога си е приготвяла сама нещо за хапване. Отговорът й бил: "Не мисля, че някога съм сготвила някакво ястие самостоятелно... Имам готвач, дъщеря ми обича да готви. Готвят бавачките, икономката ми готви, шофьорите готвят, изобщо всички готвят."

Тя била категорична, че не може да готви, но допълнила разпалено: "Но аз правя всичко останало! Трябва ли да върша съвсем всичко?".

В началото на седмицата Мадона получи наградата "Златен глобус" за песен към филм - Masterpiece към режисьорския й проект W.E., който разказва за любовта между британския крал Едуард Осми и американката мисис Уолис Симпсън, довела до неговата абдикация от престола.

Песента обаче няма да може да бъде номинирана за "Оскар", тъй като не отговаряла на изискването да звучи в самото начало на финалните надписи.

На 5 срещу 6 февруари очакваме шоуто на Мадона в почивката между полувремената на мача Супербоул - след разкритикуваното миналогодишно представяне на "Блак айд пийс".

Филмът й също ще бъде пуснат по екраните в началото на февруари. Той е имал официални прожекции, но реакцията на критиката като цяло не е позитивна.