Представителите на тази зодия обичат експериментите в кухнята

Стрелците трябва да обръщат специално внимание на своята диета и хранене, защото са склонни към напълняване и стомашно-чревни заболявания.

Хранителният им режим трябва да включва цвекло, домати, сливи, пиле, риба, сливи, ябълки, овес, сурови яйца, ягоди, кората на плодовете и зеленчуците, череши, зелен фасул, царевица.

Изобщо, представителите на зодиакалния знак Стрелец обичат природата и планината. Това обяснява тяхната привързаност към месото и барбекюто, допълват от foodpanda.

Стрелците никога не пропускат десерта след вечеря, особено ако е плодов сладолед. Обичат вкуса на череши, малини, дини и пъпеши. Избягват хранителни продукти, които са ароматизирани или направени по синтетичен път. Канелата е за предпочитане, тъй като те имат слабост към сладкишите и подправката може да им помогне да избегнат риска от диабет.

Стрелците са екстравагантни личности, затова обичат експериментите в кухнята. Ще се зарадват на сочна пържола, поднесена със сладък дресинг, или на салата, която съдържа както зеленчуци, така и плодове.

Обичат да ядат нещо необичайно, затова касисът се препоръчва за тях, за да подпомага правилното смилане на храната, а и да се избегне вероятността от хранително отравяне. Харесват им и супите, като любима им е картофената крем-супа, с много крутони.

Имайте предвид, че за Стрелците са много важни количествата в порцията. Сервирайте им голяма купа ароматизиран сладолед или огромна чиния с ребърца и те ще бъдат ваши верни приятели доживот.

Източник: foodpanda