Рапърът се сне с черна пантера, докато колежката му Азилия Банкс позира с черна котка за "Плейбой"

Приятелката на Кристо се изложи на риск, докато снимаха съвместна фотосесия за своята линия бижута в компанията на черна пантера. Благодарен съм й, че пожали Кристин, може би се разбраха по женски, пошегува се рапърът, който разкри, че е пострадал от ноктите на хищника.

Всичко тръгнало от идеята да заснемат как са гушнали черна пантера за реклама на собствената си линия бижута Kristo & Christine by Ugoman. Открили такова животно в италиански зоопарк.

Снимачният процес обаче не се понравил особено на хищника, който в миг на ярост решил да свали броеницата от врата на Кристо с един замах, като му нанесъл болезнено одраскване...

В официалното съобщение за случката обаче не се споменава кое точно изображение е подразнило животното - дали кръстът (вдясно) или черепът (вляво).

Виж още: Черните котки - жертва на дискриминация

От съображение за сигурност италианците се били подготвили с лекарски екип и на ВИП персоната бързо била оказана първа помощ.

"Макар да съм човек на адреналина, определено уплахата, която изживях, ще ми остане спомен за цял живот. Слава Богу, че се разминах от нещо по-фатално. Имал съм късмет, че обектът на яростта на иначе неповторимата пантера е било бижуто ми, а не самият аз", шегува се още Кристо.

Американската му колежка Азилия Банкс подходи по-отговорно - тя се сне за априлския брой на "Плейбой" в САЩ, а в коментара към корицата, където е с... черна котка на главата, цитира като свое вдъхновение Кати Ноар от "Монстър хай"