Седем момичета от американския "Плейбой" в периода 1979-91 г. пресъздават днес някогашните си корици в списанието

Когато се снимаш за "Плейбой", това не се забравя, коментират от американското издание, представяйки фотосесията, в която събират седем плеймейтки от далечното си минало.

Дамите са били лица на списанието в годините от от 1979 до 1991-ва, а сега пресъздават тези корици пред обектива на Бен Милър и Райън Лоури.

Това са жените, направили от "Плейбой" онова, което е в момента - празник на красотата, секса и красотата на секса, отбелязват от редакцията и допълват: "В процеса на работата те ни напомниха, че за красотата и сексапила няма възраст, а жизнерадостта е вечна."

Виж още: "Плейбой" - една легенда се завръща

Сред поканените да се снимат отново на стари години е и втората съпруга на Хю Хефнър - Кимбърли Конрад, която копира точно корицата си от 1988-а. Няколко месеца по-късно тя е избрана за плеймейт на 1989 г., а после се омъжва за основателя на списанието и ражда две от четирите му деца.

Кандис Колинс (най-горе) е ветеранката сред тях - една от общо осемте й корици за списанието датира още от 1979 г., а най-скорошна е корицата с Лиса Матюс от юни 1991, точно преди 26 години.

Моник Сейнт Пиер излиза на корица няколко месеца след Кандис, през юни 1979, когато става плеймейт на годината. Бившата моделка си спомня, че докато живеела в имението "Плейбой", се грижела като майка за останалите момичета - а днес има дом за възстановяване на жени, пристрастени към алкохол и наркотици.

Виж още: Хю Хефнър продава имението "Плейбой"

Кати Сейнт Джордж възпроизвежда своята корица на "Плейбой" от 1981-ва и разказва: "Вече бях омъжена и бях работила на ръководен пост в една фирма. Когато дойдох в Лос Анджелис, нямах намерение да съм модел, това за мен беше съвсем нов живот. Бях на 27, по-зряла, но все още щура. Моник ми беше първа дружка. Всъщност не си спомням по-голямата част от 80-те, но така става, когато си живял живота си...".

33 години по-късно точно копие на своята корица в "Плейбой" от 1983-та прави и Шарлът Кемп, която си спомня: "Съквартирантката ми беше станала плеймейт и все ми натякваше: "Трябва да се снимаш в "Плейбой" с този бюст!", а аз все й отказвах - никога не се бях снимала гола, бях и още девствена..."

От юни 1990-а е корицата с Рене Тенисън, която тогава става първата афроамериканка, избрана за плеймейт на годината. Днес тя споделя: "Имаше противоречиви реакции, но 90% от отзивите бяха положителни. Всички известни топмодели, от Кристи Търлингтън до Наоми Кембъл, също са се снимали голи. Приемам това за изкуство."

Източник: "Плейбой"