Всички почитатели на тангото ще имат удоволствието да се насладят на аржетинския танц и музика в една стилна тематична вечер на 19 май.

Специален гост на събитието ще е един от тримата музиканти зад култовите Готан Проджект. Директно от Париж ще пристигне Фелипе Коен Солал със специално подготвен за събитието 3 часов ди-джей сет изпълнен със секси ритъма на елекро тангото, боса нова, джази неиздавани версии на хитовете на групата и ще пренесе магията от улиците на Буенос Айрес в София. 

Организаторите от EventEase са се постарали Танго балът да бъде наистина пищен и са избрали стилните бални зали на Гранд Хотел Шератон, като това ще е първото събитие от подобен род, на което 5 звездния хотел ще бъде домакин. За тези, които винаги са искали да се докоснат до магнетичния аржентински танц, водещите учители от Tango.Bg ще дават уроци в една от залите на всеки час след 21.00 часа. Разбира се милонгата няма да отсъства и ще е основна част в бала на 19-ти май благодарение на студио Тангерин като селекцията от класическо танго ще бъде поверена на dj el Maquinista. 

И с това не свършват изненадите, защото на събитието ще се предлагат ексклузивни напитки като френското шампанско Моет, аржетински вина и малцово уиски. Акцентът на бара ще бъде специално изработената STR бутилка на Heineken, която се предлага само на избрани музикални събития и в най-изискани топ барове по света.

Независимо дали сте страстен танцьор на танго, клъбър или просто жадни за едно различно нощно забавление Танго Бал 2012 със специален гост Gotan Project с ди-джей сета на Фелипе Солал те очакват в балната зала на Шератон. Балните рокли и костюми са задължителни, а обувките на високи токчета препоръчителни.

Билетите за събитието са в продажба и са на цени:
- Билет ранно пиле на цена 15лв. на телефон 0886 33 33 67
- стандартен билет на цена 20лв. в мрежата на Eventim.bg
- Deluxe билет с включена чаша шампанско "Моет" на цена 35лв в Eventim.bg