Няма жена, която поне веднъж в живота си да не е ревнувала своя партньор, а статистиката потвърждава това с цели 80% от нежните половинки, които ревнуват

Струва си да се подчертае, че ревността не е лошо нещо в една връзка, тъй като е доказателство, че ви е грижа за човека до вас. Но понякога хроничната ревност се превръща в психическо разстройство. 

Според учените има седем типа жени, от които не трябва да ревнувате. На първо място това е неговата сексапилна шефка. Прилепнал костюм, високи токчета и арогантно властно поведение - ова звучи по-скоро като сценарий от порнофилм, отколкото от предпоставки за пламване на искрата. 

Виж още: Как да го накараш да ревнува

Втори в класацията са сервитьорките, барманките и продавачките в магазините, които просто са длъжни да се усмихват на всеки клиент. 

Трети са колежките, тъй като офис романтиката не е необичайно явление. Въпреки това, по-голяма част от мъжете и жените ще сметнат, че това не е добра идея. 

Стриптизьорките заемат четвъртата позиция, тъй като това са жени, чиято работа е да афишират своята сексуалност. Мъжете много добре знаят, че те не могат да предложат нищо друго, освен секс. 

В следващите три места в класацията с жени, от които не бива да ревнувате, са красавици на плажа, секретарката и стюардесата в самолета.

Виж още: Женска ревност без повод

Източник: Woman.bg