Организаторите на ParkLive взеха решение да отложат фестивала, който беше обявен за 6 и 7 септември в парка на Терминал 2 на летище София.

Причината затова са новите мерки за сигурност за обектите от стратегическо значение, към които принадлежи и летище София. Предвид малкото оставащо време до фестивала, това би попречило на организацията и логистиката по осъществяването му. Затова след проведени срещи с представители на Гранична Полиция и Дирекция „Сигурност” на летище София, организаторите взеха решение да отложат провеждането на фестивала. Тази година за първи път като съорганизатори на ParkLive бяха поканени и Yalta Club, като партньорството между двете организации ще продължи и за в бъдеще. 

Организаторите преговарят с мениджмънта на вече обявените групи за пренасрочване на датите им на гостуване у нас.

На 6 септември ParkLive трябваше да ни срещне с Basement Jaxx, Pete Tong, Submotion Orchestra, Ben Westbeech, Beardyman, Hudson Mohawke и Dub Pistols feat. Rodney P, а на 7 септември на сцената щяхме да видим и чуем Paul van Dyk, The Herbaliser, Debruit, Henrik Schwarz и DJ Vadim.

Всички, притежаващи билети за фестивала ParkLive ще получат обратно паричната им равностойност. Билетите, закупени от мрежата на Ивентим могат да бъдат връщани от 13 август, понеделник, на местата, от които са закупени.