Тервел и Стойко напуснаха Къщата на фаталното 13-о число, след като събраха най-малко зрителски гласове и останаха извън челната петица.

Боксьорът Тервел Пулев, който беше сред четиримата фаворити, и бившият футболист Стойко Сакалиев си тръгнаха на крачка от големия финал в събота.

Бронзовият олимпийски медалист от Лондон 2012 беше влязъл в шоуто, защото, по собствените му думи, "смятам, че хората не ме познават".

"Това за мен е един социален експеримент. Плюс това в момента съм контузен и имам свободно време за това, обяснява малкият брат на Кубрат Пулев. В предварителното интервю той се описваше като "скромен, амбициран и грижовен баща", който спортува, гледа детето си и учи.

В една от мисиите за определяне на седмичния бюджет Тервел (вляво) и Стойко трябваше да влязат заедно в ледена вана

В Къщата Тервел имаше кратък флирт с попфолк звездата Лиана, която сега е сред петимата финалисти заедно с бизнесдамата Ваня Червенкова, олимпийската вицешампионка по борба Станка Златева, топмодела Мариан Кюрпанов и "марионетката на зрителите" Пламен Медаров, който влезе в шоуто с провокативна мисия, представяйки се за новозеландски бизнесмен.

Виж още: Кой заслужава най-много да спечели "ВИП брадър 2013"

Стойко Сакалиев беше сред приятните изненади в тазгодишния сезон на шоуто. Още в самото начало той беше натоварен със задачата да посрещне гост-звездата Парис Хилтън, а по време на една от мисиите показа потенциал като тв водещ и репортер.

В предварителното интервю на официалния сайт VIPBrother.bg той се определя като "човек на изкуството" и споделя, че обича сцената, а на въпроса за неговите хобита и интереси, разкрива, че обича Космоса и всичко свързано с него.

Стойко Сакалиев приветства с добре дошла Парис Хилтън, представяйки се с името Сака

В началото на тази седмица от "ВИП брадър" си тръгнаха социоложката Мира Радева и поппевицата Ирина Флорин.