Подобно на жените и мъжете имат нужда да знаят, че са ценени, обичани и уважавани. Никога не подценявайте този факт и при всеки удобен случай правете комплименти на любимия си.

Ето и репликите, които всеки мъж иска да чуе: 

"Страхотен си в леглото!" 

Класика в жанра! Колкото и банално да ви звучи, това е комплиментът, към който нито един мъж не може да остане безразличен. 

"Голяма късметлийка съм, че те срещнах!" 

Фразата, която разтапя мъжете.

"Чувствам се страхотно, когато съм с теб!"

Винаги му показвайте, колко приятно се чувствате в неговата компания и как искате да прекарате всяка свободна минута именно с него. 

"Не съм се съмнявала, че ще се справиш и с това!" 

За мъжа е особено важно да чувства подкрепата ви и да знае, че има жена, която врява безрезервно в неговите способности. 

"Гордея се с теб!"

Естественото продължение... Мъжете обичат да чуват, че са добри във всичко, което правят. Когато пък вашият партньор постигне някакъв успех, никога не забравяйте да му кажете колко сте горда, че именно вие сте негова избраница. 

"Имаш страхотно тяло!"

Комплиментът, който никога не трябва да пропускате, особено ако партньорът ви тренира и по всичко личи, че полага грижи за да изглежда добре. 

"Това беше най-вкусната вечеря!" 

Дори и да не сте била очарована от кулинарните му умения, ако той ви е изненадал с вечеря, не пропускайте да го похвалите. В противен случай рискувате никога повече да не се извява в кухнята.

Източник: lifestylebg.com