Всички правим грешки. Жените, които никога не са били с неподходящ мъж, се броят на пръсти. Но разочарованията могат да бъдат избегнати, когато погледнете потенциалния любовник отблизо.

 Представяме ви четири типа мъже, с които сексът ще донесе само негативи.

Бившият

Статистиките показват, че над 60% от жените са правили секс с бивш. Какво ни тласка обратно в ръцете на тези, с които се разделихме? Понякога е желанието за ново начало, понякога е комфортът, който изпитваме с тях в леглото. Но при всички положения този избор е грешен. Сексът с бивш няма да подобри настроението ни. На другия ден старите конфликти отново ще са факт, а измамните надежди ще се забият като хиляди ножове в сърцето ни. Затова оставете миналото зад гърба си, точно, където му е мястото.

Изключение: Ако между вас отдавна няма романтични чувства и двамата сте напълно наясно, че това е само секс.

Добър приятел

Възможно ли е да съществува само приятелство между мъж и жена? По-скоро не, като все пак ще признаем, че такова приятелство се среща, но наистина рядко. Сексът с добър приятел е грешка поради десетките фактори, които предизвиква. Неловкост, неяснота, притеснение, по-трудна комуникация, избягване, преструване... А, съгласете се, приятелство трудно се поддържа в такава атмосфера.

Изключение: В крайна сметка, ако не ви пука, че ще загубите приятел, действайте.

Изоставеният

Няма какво да се лъжем, изоставен мъж действа на повечето от нас доста особено. Веднага се обажда желанието да закриляме и да помогнем на разбитото сърце. Само че тази помощ често се изразява в сексуална утеха, която има катастрофални последици. Този мъж е уязвим! Ако си легнете с него, може да му създадете погрешни очаквания за евентуална връзка. А, можете и да му внушите чувство за изневяра, ако все още таи надежда да се събере с приятелката си.

Изобщо в този труден за него момент не е добре да го обърквате допълнително. Има и вариант той да ви използва за отмъщение, от което, повярвайте, ще се чувствате ужасно.

Изключение: Ако двамата изпитвате чувства един към друг, наясно сте с рисковете и все пак сте решили да опитате да създадете връзка.

Егоистът

Как ще го познаете ли? Лесно! Това е момчето, в което всички момичета са влюбени, а той ги разиграва по няколко накуп. Мъжът, който в началото ви сваляше, все едно сте единствената за него, а след това започнахте да се виждате само, когато той реши. Това е мъжът, който ви се обажда предимно късно вечерта, вече солидно подпийнал. Това е мъжът със сериозна приятелка, който над 100 пъти ви се е заричал, че ще я остави, за да бъдете заедно. Не влизайте в леглото му! Той чисто и просто ви използва за секс. Не се надявайте, че ще сте тази, която ще преобърне живота му и ще завладее сърцето му. Защото тя не съществува!

Изключение: Такова все още не е открито.

Източник: beu.bg