Руският топмодел поставил ултиматум на приятеля си Антоан Арно в началото на връзката им. Той трябвало да избира между нея и лошия си навик да пие по осем диетични коли на ден.

Тя поставила въпроса в началото на връзката си с Арно: "Ако не престанеш да пиеш кола в такова количество, ще бъда принудена да те напусна". И това проработило, след като в момента двамата живеят щастливо, водейки здравословен начин на живот. 

Наталия заобичала зеленчуци още в детството си, когато краставиците на трапезата били като празник в бедното й семейството. Пред руско издание тя споделя, че е много важно какви хранителни навици ще бъдат създадени у едно дете и дава пример с мъжа си, който като малък не бил приучен да яде плодове и зеленчуци и дори сега, когато под нейно влияние ги ядял, всъщност не изпитвал никакво удоволствие от това. 

32-годишният Антоан Арно е син на един от най-богатите мъже в света - Бернар Арно, който е собственик и президент на конгломерата LVMH, който притежава Fendi, Donna Karan, Kenzo, Givenchy, Louis Vuitton, Marc Jacobs, Guerlain и др. Богатството на Арно възлиза на 41 милиарда долара. 

Освен газираните напитки Наталия причислява във вражеския лагер и сандвичите Макдоналдс. Тя почти намразила Марк Зукърбърг, който при посещението си в Москва най-напред влязъл в закусвалнята за фастфуд.

Пред себе си Наталия имала и светлия пример в здравословния живот на 84-годишната си баба, която като по-млада всяка сутрин ставала в 5, бягала в парка и после се къпела в замръзналото езеро, пише eva.bg.

Водянова е модифицирала подхода на баба си и вместо къпане сред леда практикува трансцедентална медитация. Всяка сутрин и вечер тя медитира по 20 минути върху индивидуална мантра, дадена й от гуру.

Преди година руската красавица заяви на събитие на "Вог", че според нея е по-добре да си кльощав, отколкото дебел. Единствената диета, която Наталия спазвала, за да е във форма, е кръвната, в която съобразяваш менюто си с кръвната си група.