Първото събитие на Code за тази година е на 27 март в клуб 365, а за вашето добро настроение ще се погрижат трима утвърдени диджеи - Djane Flamme, toKKah и VICE.

Лейбълът code започва годината с първото бяло парти. Пригответе се за една година, изпълнена с колоритни и запомнящи се партита, много музика и еуфория. Театралното изкуство върви ръка за ръка с музикалното. Затова по случай Деня на театъра Code ви кани на своето музикално представление.

toKKah е музикален редактор на code от 2009 г., а от 2011-а се изявява и като диджей на поредицата тематични партита. Има над 20 години стаж, през които е водещ на радиопредавания и резидент диджей на утвърдени софийски заведения, както и на фестивали.

Миналата година DJane Flamme е удостоена с второ място на Третите годишни награди Awards.bg (най-добра диджейка). Опит и фенове събира в столични заведения, на Cacao Beach, в Турция и Кипър.

Диджей Vice има участия в Македония и Германия, трупа стаж в големите градове на страната.

Дрескод: Бъдете в бяло! Започват точно в 21 ч.

Вход свободен.

Саундът, който ще звучи в 365 в четвъртък, ще бъде дийп, тех, вокал, соулфул и диско хаус, като екипът на code ще предложи една вечер за истинските ценители на клубния живот.

Събитието във "Фейсбук".