Приятелката на Джордж Клуни пусна в "Инстаграм" своя снимка от фитнеса, за да опровергае слуховете

Стейси Киблър е поредната жена до Джордж Клуни, която не е успяла да го обвърже с дете.

Напоследък пълзяха слухове, че 32-годишната моделка е забременяла, но тя самата опроверга клюкарите, като качи онлайн своя снимка от фитнеса, на която добре се вижда нейното атлетично - и съвсем плоско - коремче.

През последните дни двойката е на почивка в италианското имение на актьора - вила "Олеандра" на брега на езерото Комо.

Стейси обаче, която е бивша мажоретка и кечистка, продължава да се поддържа в спортна форма.

Тя споделя, че често сменя тренировъчната си програма, а през лятото добавя и бокс

"Започнала съм със спорт и танци от ранна възраст - ходех на фитнес още когато бях 15-годишна. Освен това обичам да си хапвам, така че трябва да тренирам, за да поддържам теглото си", обяснява Киблър.

Джордж и Стейси позират на наградите "Златен глобус" през януари 2012

Новата жена до Клуни, която замени италианската моделка и тв водеща Елизабета Каналис, е с кинозвездата вече цяла година.

Още преди години актьорът беше декларирал нежелание да има деца - макар че героят му в сериала "Спешно отделение" е педиатърът д-р Рос.

Стейси пък е популярна най-вече заради дългокраката си фигура, а неотдавна беше провъзгласена от "Викторияс сикрет" за жената с най-сексапилните крака.

Краката на Стейси Киблър (вляво) са най-секси - също като очите на Дженифър Лорънс, чувството за хумор на Ема Стоун, лятното излъчване на Оливия Уайлд и тялото на Енълин Маккорд, но по бански