Избраникът й е американският актьор Джовани Рибизи

Така изглеждаше Агнес Дийн преди около година и половина - къса коса, момчешки вид. През последните месеци обаче любимата ни британка започна да изглежда все по-женствена.

Сега знаем и причината - връзката й с актьора от "Аватар" Джовани Рибизи, която се разви скоострелно и тайно за медиите.

Скромната им сватбена церемония се е състояла в Лос Анджелис миналия уикенд, а светът узна за нея едва няколко дни по-късно.

Двамата не се появиха заедно и на премиерата на "Тед" тези дни. Звезди в пиперливата комедия за оживяло плюшено мече са Марк Уолбърг и Мила Кунис, но Рибизи също има роля.

Първата съвместна снимка на двойката се появи в "Туитър", когато сестрата на манекенката пусна честитка за младоженците.

Връзката им вероятно е отскоро, след като през март Агнес сподели, че от няколко месеца няма мъж до себе си.

Тя също се пробва като актриса, като дебютира в "Сблъсъкът на титаните" (2010) като богинята на любовта Афродита - роля, изпълнявана преди години и от Ума Търмън.

Рибизи пък, въпреки италианското си име, е роден в Лос Анджелис. За него това е втори брак - от първия, приключил през 2001-ва, той има почти 15-годишна дъщеря.

Преди време актьорът се снима и във видеоклипа на британската рокгрупа "Кийн" Crystal Ball.