Rob Garza идва на 29 юли на Oasis Beach в Лозенец по покана на Event Ease и клуб Delete

На 29 юли клуб Delete, разположен върху златистия пясък на Oasis Beach в Лозенец, ще бъде домакин на голямо плажно Grolsch Pop Up парти, на което ще изпратим слънцето и ще посрещнем нощта с уникална селекция от реге, дъб, боса нова, асид джаз и лаундж музика.

Директно от Ibiza лично ще я достави Rob Garza - съосновател и половината от световноизвестното американско диджейско дуо Thievery Corporation. Събитието ще стартира в ранния следобед и ще е с вход свободен, но само за лица навършили 18 години. Поради очаквания голям интерес организаторите ще изградят и открити плажни барове на които публиката ще може да опита освежаващия коктейл на Absolute Greyhound.

През 1995 г. Роб Гарза и Ерик Хилтън се събират във Вашингтон в малко импровизирано студио разположено на улица номер 18 и не след дълго успяват да запишат първия си студиен албум Sounds from Thievery Hi Fi. От този момент до сега дуото не спира да работи с уникална селекция от гост вокалисти, музиканти и артисти, с което успяват всеки път да превърнат албумите си The Richest Man in Babylon, The Cosmic Game, Radio Retaliation и последния излязъл през 2011 Culture of Fear, в приятна изненада за своите фенове, а тях самите - в кралете на лаундж музиката.

На партито си у нас самият Rob Ganza пък очаквано ще покори нови музикални територии. На самостоятелните си сетове той надгражда типичното за Thievery Corporation спокойно лаудж звучене със силен парти заряд, включващ елементи от модерно диско, космическо буги и дийп хаус. Разбира се, българската публика ще се наслади и на познатата и любима смесица от дъб, ейсид джаз, реге, индийска класическа музика, азиатски и бразилски мотиви, съчетани и преплетени в уникален авторски стил на Thievery.

Дата: 29.07.2012
начало: 16.00
край: 24.00
място: Oasis Beach , Lozenetz, beach club Delelte
вход свободен
18+