... поне според американския "Максим", който оповести своя Hot 100. Разгледай челната десетка, в която са още Мила Кунис, Кейти Пери, Оливия Уайлд, Дженифър Лорънс, Ема Стоун, Меган Фокс

Израелската супермоделка, известна най-вече като бившата приятелка на Леонардо ДиКаприо, оглави ежегодната класация на американското сп. "Максим" със 100-те най-горещи жени Maxim Hot 100.

Подреждането вече е дело на самите читатели, а от редакцията обясняват резултатите с факта, че мъжете вече харесвали не просто красиви, сексапилни жени, а равностойни партньорки в забавленията, достъпни и с чувство за хумор.

В момента Рефаели се снима в израелска черна комедия по действителен случай, свързан с ликвидирането на лидер от организацията "Хамас". На 4 юни манекенката става на 27, но споделя, че още няма до себе си мъж, с когото да създаде семейство.

Бар беше сред моделите в актуалния брой на "Спортс илюстрейтид" с банските костюми. В олимпийската година тя позира баскетболиста Крис Пол, US героя в плувните спортове от Пекин 2008 Майкъл Фелпс и носителя на титлата в тениса Рафаел Надал.