Почитателите на рускинята ще я чуят да пее и като Тина Търнър

След като доказа, че музикалната сцена й е тясна, днес 63-годишната Людмила се изявява и на модния подиум. Баба Люси, както я наричат всички, е поканена да дефилира редом с Марта Вачкова при представянето на новата колекция на италианската марка "Марина Риналди", част от брандовете на италианската модна компания "МаксМара фашън груп".

Атрактивната участничка във втория сезон на X-Factor няма да пропусне да поздрави гостите и с музикално изпълнение - класиката O Sole Mio. 

С типичното си чувство за хумор Люси се шегува, че макар на 63 години, поддържа манекенската си фигура с ежедневни тренировки - всяка сутрин бяга по два часа на пътеката и прави упражнения за разтягане и тонус.

На физическата й форма могат да завидят дори младите - детската учителка, която е родена в Чечения, но живее у нас от 40 години, кипи от енергия, не страда от високо кръвно и е изключително издръжлива. 

Людмила на кастингите за музикалното риалити през лятото

Тази седмица темата на концерта в "X Factor-2" е R'n'B и диско, а чеченката, която досега чухме с песни на Васил Найденов и Лили Иванова, влиза в ролята на Тина Търнър.

Най-щастливи от избора на новата й задача вероятно ще останат нейните 80-годишни фенки на Люси, които във "Фейсбук" настойчиво я молиха да изпее нещо на американската звезда.

Този четвъртък, от 21 ч., Люси сбъдва желанието им с изпълнение на хита The Best, записан от Тина, когато е била на 50. В музикалния репертоар на участниците за вечерта влизат още Риана, Робин Тик, Джъстин Бийбър, Пъф Деди, Леона Луис, Алиша Кийс.

Виж още: Двоен старт на концертите в "X Factor-2"

Кои са номинирани за елиминации и кой си тръгва от шоуто (след напусналите предишната седмица близначки Влади и Алекс и първия изгонен - Георги), гледайте в петък, 18 октомври, от 22 ч.

Финалистите от втория сезон на сцената