Зак Браф споделил, че иска да прилича на Брад Пит от "Боен клуб" - и получил съвет от Терминатора...

"Яж много моркови!" - такава препоръка Арнолд Шварценегер на Зак Браф, когато двамата се засекли във фитнеса. Комикът от сериала "Смешно отделение" (Scrubs) искал да влезе във форма и още при първото си посещение на фитнес зала в Калифорния се натъкнал на губернатора на щата.

Шварценегер, който е бивш културист и носител на титлата "Мистър Вселена", сам предложил съветите си на своя по-млад колега още когато го зърнал на уредите. Браф уточнява, че Арнолд не бил там на тренировка, а просто разглеждал.

"Дойде при мен и ме попита: "Какви цели си поставяш?". Паникьосах се и му казах, че искам да изглеждам като Брад Пит в "Боен клуб". А той каза: "Трябва да ядеш много моркови." Така че се прибрах вкъщи и изядох доста моркови, но все още не приличам на Брад Пит в "Боен клуб"..."

Браф разказа тази случка в интервю за телевизионния сутрешен блок на Би Би Си (видео), където гостува по повод британското турне на пиесата му All New People.

Сериалът "Смешно отделение" вървя почти колкото "Спешното" - девет сезона, от 2001 до 2010 г., а междувременно Зак Браф започна да се занимава и с режисура - негов е филмът с Натали Портман "Гардън Стейт", за който той е печелил и "Грами" за най-добър саундтрак.