Привлекателността може да е вродена, но това не означава, че не можеш да я контролираш.

Ти си жена и имаш своите трикове и сигнали за всичко, а мъжете, макар и не много прозорливи, имат радар, който безотказно улавя подобни "телепатични" послания. 

Първото нещо, което привлича срещуположния пол, безспорно е външният ти вид. Може да не си супермодел, но все пак от разстояние се вижда дали полагаш грижи за себе си - по дрехите, косата, маникюра - цялостното излъчване. Излъчването наистина е най-важното, затова внимавай какво излъчваш - буквално. 

Ако носиш ужасно къси поли, огромни деколтета и имаш леко поведение, несъмнено ще се радваш на мъжко внимание. Да, но на такова внимание ли се надяваш. Рибарите казват, че хубавите риби се хващат със специална стръв. Ако искаш да привлечеш човек, който ще се отнася с теб като с личност, а не като с вещ, внимавай със сигналите, които изпращаш. 

Бъди уверена, но не надменна. Увереността, но премерената, ще привлече нови хора към теб и най-вече ще те направи привлекателна за мъже със сходно излъчване. Грижи се за външния си вид, но не се превръщай в кокетка. Заложи на чара и искреността в общуването си. Това е достатъчно, за да плениш правилния човек. Не забравяй, че имаш само един шанс да направиш първо впечатление, не го пропилявай. 

Бъди естествена. Бъди хитра. Дай причина на мъжа да си мисли за теб. Впечатли го с външността и интелекта си, но задължително остави нещо на въображението. Накарай го да се чувства важен и желан. Мъжкото его е ключът към мъжкото сърце. Слушай го внимателно, смей се на шегите му и прояви внимание към интересите му. 

Най-важното е да бъдеш себе си. Не се опитвай да бъдеш никоя друга, защото ще се провалиш с трясък. Покажи му, че си различна от всички останали, че се отличаваш със своя интелект, лични качества и поведение.