Дуетната половинка на Мойсей спечели третия сезон на "Дансинг старс", като заедно с Дорина завоюваха категоричните 68% от зрителския вот на финала и титлата "Крал и кралица на бала"

Втори с 32% се класираха доскорошните фаворити Стелла Ангелова и Наско, а преди тях отпаднаха Калоян и актрисата Елен Колева, за които останаха "бронзовите медали".

С помощта на Алфредо Торес най-младата двойка беше подготвила танц в свободен стил и със сложна хореография по песента на Лабринт с Емели Санде Beneath Your Beautiful

Другото предизвикателство за трите двойки, които достигнаха до финала измежду общо 14-те танцуващи звезди, бе ча-ча щафетата върху хита на Бийонсе Crazy In Love.

Фотогалерия: Дансингът на звездите

Холивудският танц на Ангел и Дорина от края на април бе сред най-големите им успехи и ги нареди на първо място в седмичното класиране

Сред публиката в залата като застъпник на Ангел и партньорката му в танците присъстваше победителят от другото шоу по Нова телевизия този сезон - Рафи от "Като две капки вода"

Звездата и на двамата изгря в българския X-Factor, а за лято 2012 Ангел и дуетната му половинка Мойсей изкараха и първия си хит - "Кой ден станахме?", с участието на Криско. Актуалното им парче пък се нарича "Знаеш ли кой видях?".

Победата на Ангел напомня успеха на друг певец в "Дансинг старс" - Орлин Павлов, който спечели първия сезон на шоуто, излъчван тогава по Би Ти Ви.

Фотогалерия: Танцуващи звезди