Ако ти е омръзнало да правиш секс в леглото и в банята, ако искаш да секспериментираш, ти предлагаме 10 приятни местенца да го направиш.

1. В гората
За да правиш секс в гората, е добре да избереш подходящия сезон. Не е особено приятно да е студен зимен ден или дъждовен есенен. Препоръчваме ти пролетните топли дни и лятото. Тогава определено ще се насладиш на любовното изживяване сред природата. Само си представи усамотена зелена полянка, осеяна с благовонни цветя, а по дърветата пеят птички, и между теб и гаджето прехвръкват искрички.
Задължително си носете одеяло!

2. На покрива
Ако си почитател на екстремните спортове, покривът на твоя жилищен блок е идеален да правиш секс с половинката си. Идеята е да се качите, когато е тъмно. Там ще гледате светлините на града, докато се обичате. 
Задължително е да не стъпвате по ръба на покривното пространство!

3. В асансьора
Искаш да пробваш секс в асансьора от доста време, но все не намираш подходящия момент. Такъв няма! Просто натисни бутона "Стоп", когато с гаджето си тръгвате от някой купон, и действай. Още по-яко е, ако в асансьора има огледала.
Задължително действайте бързо!

4. В пробната
За да го направиш на подобно място, определено трябва да си много ловък. Първо, избираш си дреха за пробване. Второ, уговаряш се с гаджето в коя точно пробна ще се пъхнеш. Той/тя идва след няколко минути, без да го види продавач-консултантът, нищо че навсякъде има камери. Бъдете експедитивни. Накрая почистете и дим да ви няма.  
Задължително дръпнете завесата на пробната!

5. На плажа
Сигурно това предложение не ти се струва кой знае колко примамливо, но ако си правил секс на плажа, определено знаеш, че не е никак зле. Нашият съвет е да повториш, само че този път да е по изгрев, докато плажната ивица е почти безлюдна, или по залез, но тогава не гарантираме, че няма да имаш публика. 
Задължителен аксесоар е хавлията!

6. В самолета
Гледали сме толкова много филми, в които мъж и жена се отправят един след друг към тоалетната на самолета, за да се насладят един на друг. Предупреждаваме те, че самолетните тоалетни не са най-удобното и приятно място за секс, но си струва да опиташ, може и да ти хареса.  
Задължително заключи вратата на тоалетната!

7. По стълбите
Стълбите на твоя блок са студени и прашни, но ти нямаш търпение да стигнете до осмия етаж? Тогава стълбището може да се превърне в едно доста романтично място за похот.
Задължително е да постелите, ако изобщо се наложи, горнището си на стъпалата!

8. В киното
Изберете скучен филм, за да не се налага после пак да го гледаш. Вижте колко е дълъг, за да не се получават неприятни изненади. Останалите компоненти много добре си ги знаеш. 
Задължително е да си купил билети за последния ред!

9. На пейката
За да правиш секс на пейка, трябва да е доста тъмно и топло. Добре е дамата да е с пола или рокля. Гледай все пак да няма много зяпачи, така ще ти е по-приятно и ще свършиш работата качествено. 
Задължително се огледай за ченгета!

10. В бара
Обичаш шумните компании и шумните места - тогава барът е твоето идеално място за секс. Там ти решаваш точно къде, точно кога и как да го направиш.
Задължително е да развихриш въображението си!

Ако вече си го правил на всички изброени от нас места, чакаме твоето нестандартно предложение!

П.С. Чл. 49а, т.1 от Закон за борба срещу противообществените прояви на малолетните и непълнолетните (ЗБППМН) гласи: "Противообществена проява е деяние, което е общественоопасно и противоправно или противоречи на морала и добрите нрави".

Всички гореизброени места са обществени и ако те хванат, подлежиш на санкция!