Мастурбацията е един изключително приятен начин да започнете деня с усмивка, но не само. Това е тайната за преодоляването на всички проблеми и депресии и води до изпитване на по-силни оргазми, информира сп. Women`s Health, цитирано от Novinar.bg

Благодарение на някои филми често се създава грешното впечатление, че мастурбират само смотаните тийнейджъри. В отчаянието си, че никой не би излязъл на среща с тях, 

те са склонни да бъдат много креативни в начините, по които се самозадоволяват

Друг стереотип е, че само мъжете го правят, но това изобщо не е така. Когато става въпрос за "игра с котето", жените са всичко друго, но не и срамежливи.

Мастурбацията при мъжете, както и при жените се оказва не само приятна, но и полезна. Жените, които мастурбират често, се чувстват по-комфортно в тялото си и изпитват повече удоволствие от секса, за разлика от онези, които не го правят.

Виж още: Историята на вибратора

Опознавайки тялото си, те са наясно точно къде и как трябва да я стимулира партньорът й, за да достигне до още по-мощни оргазми. 

Все пак сексът е съчетание от страст и изобретателност

а няма нищо по-секси от жена, която знае точно какво й доставя удоволствие.

Мастурбацията е прекрасен начин да изследвате всички точки на тялото си и да изпитате по-дълбоки удоволствия, които после да приложите на практика с партньора си.

Изследване показва, че докато се самозадоволяваме, отключваме психически механизъм, 

който не ни позволява да мислим за нищо неприятно

Забравяме за напрегнатото ежедневие, работата, мръсните чинии в мивката и се отдаваме на удоволствието.

Виж още: Как да свършите заедно

Източник: Novinar.bg