Винтидж базар на открито и специални джазови изкушения са част от тазгодишното издание на фестивала

Шестото издание на A to JazZ е все по-близо, а причините да бъде посетено стават все повече. Освен 3-дневната музикална наслада за всички меломани и ценители на джаза, фестивалната зона посреща и любимия Vintage Garden базар. Повече барове със свежи напитки, вкусни изкушения, джемсешъни и още специални изненади очакват всички приятели на А to JazZ.

Виж още: Световни звезди идват на A to jazZ фестивала в София

Придобили особена популярност през последните години, Vintage Garden Party & Bazaar се пренасят на най-джазовия фестивал в София с множество щандове на български марки и творци. Организаторити обещават да има за всеки по нещо - от ретро аксесоари, бижута и дрехи до сувенири, картини, плочи и дискове с музика.

Освен храна за душата, фестивалът предлага и барове с освежаващи напитки плюс оригинални американски бургери.

Виж още: A to JazZ с музикални работилници за деца

А за да бъде щастието на публика и гости пълно, в края на всяка фестивална вечер, от 23 ч. "Студио 5" в НДК събира артисти и фенове на едно място, за да споделят страстта си към музиката във фестивалните джемсешъни.

Всички, които искат да носят спомена за A to JazZ 2016 по-дълго, ще бъде отворен фестивалният щанд, на който ще ги очакват дизайнерски дрехи и аксесоари, изработени специално от RUSH.

Подробности и програмата на А to JazZ ви очакват на официалната Фейсбук страница и в сайта на фестивала. 

От своето създаване насам фестивалът се реализира благодарение на изключителната подкрепа от своя съорганизатор, фондация "Америка за България". A to JazZ е част от Календара с културните събития на Столична община за 2016 г. и е подкрепен от Министерството на културата.

Източник: KEY Events & Communication