Споделени в телевизионно предаване

Съжалявам, че ме свързват само със секс, признава Наталия Кобилкина и подчертава, че работата й като сексолог е едва 10% от всичко, което прави.

При поредното си участие в телевизионно предаване тези дни тя разкри техниките, с които успява да отблъсне отрицателната енергия и негативните емоции от живота си, даде своята формула за привличане на романтични преживявания, както и практични съвети как реализираме желанията си и да сме в хармония с тялото си.

Виж още: Най-култовите изказвания на Наталия Кобилкина за секса

Ето какво помага на Кобилкина всеки ден да слага "розовите очила":

1. Забравете черното - носете само цветни дрехи за по-добра енергия. Комбинацията розово с червено привлича любовта и секса.

2. Намирайте позитивна нотка дори и в най-драматичните ситуации.

3. Отделяйте време за себе си. Най-важните неща се случват по време на покой, когато сме сами с мислите си.

4. Трансформирайте негативните емоции в положителни - човек сам избира дали да бъде щастлив. Отворете очите си за красотата наоколо.

5. Откажете се да бъдете прави за всичко на всяка цена. Това ще закрепи романтичните и професионалните ви отношения с хората.

6. Не споделяйте неща, които все още не са се реализирали, за да не нарушите енергията и да не ги провалите. Изчакайте три месеца, преди да разкриете нещо за себе си. 

7. Вярвайте във Вселената. Когато много искате нещо, цялата Вселена ще ви помогне да го реализирате.

8. Всеки човек трябва да консумира правилната за него храна. Колкото по-земен тип сте, толкова по-голяма нужда имате от месо. А ако сте от по-духовните и чувствителни хора, трябва да избягвате месото - може дори да ви навреди.

9. Престанете да бъдете перфекционисти. Всеки човек трябва да се изправи пред своите страхове и фобии - нарушете всичките си правила, за да се промените.

10. Смехът побеждава всичко. Смеейки се, пречите на обидите и страховете да ви засегнат. 

Виж още: Пътят на щастливата жена според Наталия Кобилкина

Видео

Източник: Bulgaria On Air