Колко пъти сме се срещали неподходящите мъже? Ако си бяхме взели поука от всеки грешен опит, отдавна да сме стигнали до следните изводи:

Истинският мъж не държи само на външния ви вид

Ако всеки комплимент, който получавате от него, е свързан с различна част от тялото ви, то бягайте надалеч. Мъжът трябва да бъде приласкан не само от външния ви вид, но и от цялостната ви личност: интелигентност, характер, възпитание.

Истинският мъж няма да се притесни от мотивацията ви

Мъжът, който си е поставил високи цели, иска да бъде с жена, която е също толкова мотивирана в изграждане на бъдещето си. Ако той се чувства заплашен от кариерните ви планове, значи не е това, което търсите. Истинският мъж ще иска да е със силна жена, но не с диктаторка.

Интересите на истинския мъж не се въртят само около вас

Нямаме предвид, че не трябва да му пука за вас, напротив, но когато живота на един мъж се върти само около вашата връзка, това е червена светлина. Истинският мъж трябва да има интереси извън любовните ви взаимоотношения, иначе представете си как свръх отдадеността му ще се отрази на вашите лични интереси?

Истинският мъж знае какво да каже

Без значение в колко неудобно положение е поставен, истинският мъж никога няма да увърта, когато разговорът е сериозен. Ако вашата половинка започне да се оправдава, помните... червената светлина.

Истинският мъж е директен

Както вече споменахме в истинската връзка няма място за тайни. Вашият мъж трябва винаги да е директен и откровен, но с нотка нежност.

Истинският мъж ще ви има доверие

Докато не сте предали доверието му, той няма да бъде болезнено ревнив. Вашето лично пространство ще си остане лично и той ще бъде напълно уверен във вас. Все пак всички знаем колко е вредна ревността за една връзка.

Истинският мъж е самоуверен

За предпочитане е, когато сте сред хора, половинката ви да не се бие по гърдите като вожд на племето, за да покаже, че вие сте с него. Истинският мъж ще бъде джентълмен и по цивилизован начин ще демонстрира, че той вече ви е спечелил.

Истинският мъж ще ви уважава

Нищо не е по-отблъскващо от мъж, който не уважава жената до себе си. Истинският мъж ще ви третира като равна и ще ви обгражда с вниманието, което заслужавате. А вие, от своя страна, бъдете достатъчно самоуверени, за да избягвате надменните екземпляри. 

Истинският мъж ще полага старание във връзката ви

Момчетата обикновено търсят едно единствено нещо от жената и удовлетворението от това да го получат им е предостатъчно. Истинският мъж ще направи каквото е необходимо, за да направи половинката си щастлива и извън спалнята.

Истинският мъж ще те харесва такава каквато си

Мъжът до вас трябва да ви вдъхновява и окуражава, но не и да се опитва да ви промени.