Огнените рокли на Дженифър Лорънс от "Игрите на глада" трудно могат да бъдат имитирани, но все пак такива ентусиастки се намират

В антиутопичния свят, обрисуван от Сюзан Колинс в "Игрите на глада", окръзите се претрепват от работа и мизерстват, а в столицата водят луксозен живот и са обсебени от модата.

Екранизациите по "Игрите на глада" ни помогнаха да визуализираме това бъдеще - включително екстравагантните тоалети на персонажите от Капитола. 

Фотогалерия: Бихте ли се облекли така?

Идол и на елита, и на плебса е Катнис Евърдийн - най-популярната героиня от киното и литературата, появила се след Хърмаяни Грейнджър ("Хари Потър") и Бела Суон ("Здрач").

Като участници в жестокото телевизионно риалити Игрите на глада тя (Дженифър Лорънс) и партньорът й Пийта Меларк (Джош Хътчърсън) имат личен стилист - Цина, в чиято роля влиза рокзвездата Лени Кравиц

В първите два филма по трилогията романи ("Игрите на глада" и "Възпламеняване") той облича двойката състезатели от Окръг 12 в костюми, които буквално пламтят - и спечелват на Катнис прозвището Огнено момиче.

Фотогалерия: 10 тоалета на Катнис от "Възпламеняване" 

Нека да си припомним тези моменти, които вероятно са вдъхновили и абитуриентския тоалет на снимката горе. Четвъртият филм, който е продължение на "Сойка присмехулка, част 1" и слага финал на историята, се очаква наесен.

Източник: Bulevard.bg