Лятото започва с една любима дума - "Чамбао"! Любовта към юга ще зареди София на 6 юни, точно в началото на лятото.

Само за няколко години испанската група "Чамбао" спечели сърцата на фенове по цял свят. Никой не крие в тайна рецептата на успеха, защото тя се усеща, веднага щом се докоснете до тези артисти, до вълшебната им музика. Тайната се нарича любов. 

Цялото творчество на "Чамбао" е заредено с любов към живота, към емоциите, човешките желания, слабости и силата да преодолееш и най-трудните моменти. Изразени в смесицата от стиловете фламенко, чил, джаз, етно и електронна музика, песните на испанците се превръщат в музика за всяка жадна за живот душа. 

"Чамбао" очарова своята публика при всеки концерт. Самите музиканти споделят, че обожават да са на сцената. Най-вълнуващите им концерти са били в държавите с по-необуздана публика. Всички ги обичат, именно заради този заряд, който носят и оставят след себе си. 

Заредете лятото с настроение и горещи плажни ритми. На 6 юни, от 20 ч. зала 1 на НДК се превръща в плажно парти, на което всеки може да дойде облечен, както му душа иска, освободен и отдаден на музиката на страстния юг.

Можете да закупите първите 300 билета с 10 лева отстъпка. Промоционалните цени са от 20 до 70 лева.

Билети се продават в Билетния център на НДК, в магазини "Пикадили", "Офис 1", "Германос", на бензиностанции ОМВ и онлайн в системата на "Ивентим".