"Вчера си е за вчера" включва хитове от репертоара на "ливърпулската четворка", които звучат в изпълнение на актьора в главната роля Химеш Пател. Припомнете си оригиналите с Джон, Пол, Джордж и Ринго

Всеки истински фен на The Beatles, за когото песните на Джон, Пол, Джордж и Ринго са саундтракът на неговата младост, вероятно притежава дискографията им на всички възможни носители, като се почне от грамофонните плочи и се стигне до компактдисковете.

А на 24 декември 2015 г. музиката на "ливърпулската четворка" (13 албума и четири антологии) стана достъпна за стрийминг в девет платформи: Apple Music, Deezer, Google Play, Microsoft Groove, Napster / Rhapsody, Amazon Prime Music, Slacker Radio, Spotify и Tidal.

Премиерната британска романтична комедия "Вчера си е за вчера" на режисьора Дани Бойл не е първият филм с песни на "Бийтълс" в жанра "джубокс" - неотдавна режисьорът Тони Палмър озвучи с тях документални кадри от Втората световна война, а в Across the Universe (През вселената) от 2007 г. парчетата се изпълняваха от целия актьорски състав.

Да не говорим за филмографията на самата група: комедиите "Помощ!", "Нощ след тежък ден", Magical Mystery Tour и анимационният "Жълтата подводница", които илюстрират съдържанието на едноименните албуми!

Тъй като "Вчера си е за вчера" (с оригинално заглавие Yesterday) вплита историята за "Бийтълс" в сюжета си, песните в саундтрака, изпълнени от главния актьор Химеш Пател, са подбрани от сценариста Ричард Къртис.