Бензиностанция в руския град Саратов предложи на клиентките си безплатно гориво, ако заредят автомобилите си по бельо и на високи токчета

Цените на горивото винаги са били особено сензитивна тема и повечето хора биха се зарадвали на оферта за безплатно зареждане на резервоара. В Русия това е възможно. 

На бензиностанция в руския град Саратов обявиха специална промоция - зареждате резервоара си догоре, ако се появите само по бельо и с обувки на високи. Офертата е насочена предимно към младите дами, съобщава mk.ru. 

Повечето участнички са изключително доволни от акцията, а опашката от желаещи е била доста дълга, като повечето от момичетата дошли в компанията на мъжете си. 

Виж още: Голо подстригване в Москва

На представителите на силния пол също бил предложен безплатен бензин, но само ако и те спазят същия дрес код - бельо и токчета. 

Рекламната акция на бензиностанцията обаче предизвика много противоречиви реакции. Докато някои се зарадваха на безплатния бензин, други изтъкнаха, че акцията противоречи на закона за реклама. Масово обаче хората изразяват удивление от готовността на толкова много руснаци да "търгуват" с тялото си. 

Видео: Пари срещу унижения, или как един богат разглезен руски тийнейджър се забавлява