За първи път от 90-те години насам Мистър Бийн участва в реклама. Той е поредната знаменитост в клиповете на "Сникърс", където са се снимали тв легенди като Джоан Колинс и Бети Уайт.

Легендарен е и британският комик Роуън Аткинсън, който влиза отново в емблематичната си роля, за да илюстрира в какво се превръщаш, когато си гладен. Той е заснел четири скеча, в които Мистър Бийн демонстрира "уменията си" в древното бойно изкуство кунг-фу, но... с обратен знак.

High Kick e първият от тях, който ви представяме, а посланието му? Не можете да си позволите да се държите като Бийн, когато трябва да проявите решителност и максимална концентрация.

Представете си своя оптимален ритник, който се превръща в неконтролируеми, хаотични жестове точно когато трябва да сразите противника си? Ако сте кунг-фу майстор, това звучи стряскащо, нали?

Вижте как изглежда вашата несръчност във възможно най-лошата си версия. Точно това се случва, когато сте гладни - не сте на себе си.

Вижте горното видео и ще разберете за какво става дума. А след това грабнете "Сникърс" и станете майстора, който би трябвало да бъдете - на кунг-фу или на каквото друго изкуство владеете.