Мелиса Маккарти се развихря като безскрупулна бизнесдама в авторската си комедия "Голямата работа"

Мелиса Маккарти, звезда от миналогодишния "Шпиони" и отличена от MTV с титлата "Комедиен гений 2016", се завръща в кината с нова авторска комедия - преди да я видим през лятото в дамския римейк на "Ловци на духове".

Героинята й в "Голямата работа" (The Boss) е Мишел Дарнел - най-богатата жена в Америка, безмилостна и избухлива, свикнала да получава всичко и да прави каквото си иска.

Когато се озовава в затвора заради незаконни бизнес практики и излиза на свобода половин година по-късно, тя прави опит да се реабилитира в деловите среди, но не всички са готови да й простят...

Останала без пукната пара, Мишел може да разчита само на дясната си ръка в предишната фирма - самотна майка (Кристен Бел, "Вероника Марс") с дъщеря тийнейджърка. Както се вижда от трейлъра, опитите й да преподава бизнес умения на подрастващите отразяват в пълна степен нейния характер...

Маккарти всъщност е влизала в основния персонаж още при изявите си с комедийната трупа Groundlings преди повече от 10 години. Комедията режисира съпругът на Мелиса - Бен Фалконе, който е и неин съсценарист заедно със семейния им приятел Стив Малори. Участват още Кати Бейтс и Питър Динклидж.