Патриотични нотки се усещат в "Без страх" - новото парче на триото в колаборация с рапъра Дим4оу

Ice Cream пуснаха нова песен с вокалистката Мартина след напускането на Елена Брусарска. "Без страх" е записано в колаборация с варненския рапър Дим4оу, който е съавтор на текста заедно с Малин Миланов - Монти.

"Ха, България, вече искам да мълча / Пред това име предпочитам да се поклоня / И да дам всичката любов, която има във мен / Тук ще живея и ще умра някой ден", се пее в парчето.

Новото течение в музиката са песните за свободата и желанието хората да останат в България, коментира Монти в "Часът на Милен Цветков", допълвайки, че иска да поведе хората към хубавото на живота. Той е режисирал и клипа, където участват актрисите Силвия Петкова ("Революция Z"), Силвия Радулова и Петя Алекса.

Певицата в триото на свой ред сподели пред Нова телевизия, че винаги мисли положително. Според нея в днешно време хората трябва да се опитват да търсят красотата от живота, а българите - да се поучим от историята си.

Феновете обаче разочаровано питат къде е Елена и коментират: "Няма такъв глас като нейния... Каква в тази фолкдива, която сте взели?"... Мартина обаче също има солиден музикален гръб - тя е дъщеря на певицата от "Трамвай №5" Джина Иванова.

През септември бившата певица на Ice Cream, записала с тях хитове като "Захир", "Заредени" и "Много добре", имаше самостоятелно участие в Софийската седмица на модата. Там тя представи и собствена колекция ръчно рисувани обувки под марката Brusarska Bilal, а миналия месец пусна и модна линия чанти.