Двамата показват половинките си в своя нов дуетен клип No Mercy

No Mercy е по музика на Светлин Къслев, а наред с Лора, която наскоро стана майка, до Кристо отново е и приятелката му Кристин.

"Заглавието дойде от самия текст. Идеята е, че когато човек е влюбен, изпитва страст, не проявява никаква милост към човека до себе си, а го съблазнява на 100%. Нямахме абсолютно никакви колебания да снимаме половинките си, защото в такъв клип сцените изискват много реални чувства и интимност, която можем да изпълним истински единствено с тях", обяснява Кристо относно концепцията.

Той е и съавтор на клипа, който според създателите си има "много американска визия" заради присъствието на елементи като дрехи, бижута и луксозна обстановка - голф игрище, езеро с джетове, лъскави коли.

Снимките не преминали твърде гладко, тъй като Кристо и Кристин не успели да овладеят мощния джет при една от каскадите и паднали в леденостудената вода с дрехите, а това допълнително затруднило изплуването им на повърхността.

Дъщерята на Данчо Караджов от "Сигнал" роди внучката му Алиса преди половин година. Баща на детето е Валентин Славов, за който "24 часа" тогава съобки, че "не е популярен". Той е от Варна и се занимава с киокушин карате, а през зимата - със ски и сноуборд, информира вестникът миналия октомври.

Освен "Повече от всичко" и Paradise, припомнете си и друг от популярните дуети на Кристо с Лора Караджова - "Оставам тук".