Нов филм по поредицата показва какво би станало с порасналите рейнджъри

Няма как да си бил дете или тийнейджър през 90-те и да не си гледал поне един сезон от поредицата Power Rangers (Звездни рейнджъри). Мнозина от нас дори са крещяли "В рейнджър превърни ме" по време на някакви игри, вдъхновени от сериала. Е, рейнджърите се завърнаха.

Обаче забравете за светлия позитивизъм на младите тийнейджъри в шарени костюми. Нов кратък филм разбива с гръм и трясък установения модел.

14-минутното видео с режисьор Джоузеф Кан и продуцент Ади Шанкар, за по-малко от 2 дни е събрало вече над 4 млн. гледания.

Историята е мрачна, цинична и показва какво се случва след щастливия край и победата над враговете на Земята. Във филма рейнджърите вече големи и доста различни хора от щастливите тийнове.

Участие във филма взимат Кейти Сакхоф (Бойна звезда Галактика) в ролята на розовия рейнджър, а Джеймс Ван Дер Бийк (Кръгът на Доусън) е червеният рейнджър Роки, който обаче е сменил страната и сега работи за лошите.

В общи линии видеото ни дава представа как би изглеждал филм по Power Rangers, ако бъде направен с по-реалистична визия и сценарий, който се фокусира не само върху екшъна, но и върху развитието на героите си (след като пораснат и станат гадни циници).