"Едно наум" е не само поредното й видео, но и реклама на нейния любим телефон - но, за успокоение на родителите, тя има и любими книги!

Вторият самостоятелен сингъл на Михаела Филева "Едно наум" е дело на Algoriddim и Илия Григоров, с участието на Графа в текста и аранжимента. Песента е част от предстоящия й албум, по който в момента работи певицата.

Видеото е заснето от Васил Стефанов със съдействието, а хореографията е на Радостина Точева от The Center, които танцуват с вицешампионката от "Дансинг старс".

Всеки, който до 20 юли публикува в своя профил в социалните мрежи Facebook, Twitter, Vine или Instagram видео, снимка или статус с хаштага #EdnoNaum, има шанс да спечели телефона й - HTC One (M8) - и да стане част от фенверсията на клипа, създадена в края на месеца от най-добрите постинги. Подробностите са на HTCFans.bg, а по-долу можете да видите и коя е любимата й приключенска книга от детството - блицинтервю за инициативата "Приключения с (не) задължителни книги", насочена към деца между осем и 13 години.