Във видеото към The Writing's On the Wall музикантите създават оптически илюзии - метафора за различните гледни точки на двама души в една връзка

Групата е прочута със забележителните си клипове - Skyscrapers и Needing/Getting са по-новите примери в цяла поредица, започнала с бягащите пътечки в Here I Go Again.

Новото им видео отново е заснето в един кадър и без допълнителна употреба на спецефекти, като е планирано дълго и осъществено с помощта на голям екип.

За времето, с което са разполагали - по-малко от 10 часа, включващи и неколкократни преобличания, - музикантите са успели да заснемат изцяло 18 дубъла.

Задачата им се усложнила допълнително от факта, че трябвало да влязат в ролята и на оператори, но ги улеснила рамката Fig Rig, разработена преди време от режисьора Майк Фигис, на която закрепвали камерата.

Песента The Writing's On the Wall е първи сингъл от предстоящия наесен техен четвърти студиен албум Hungry Ghosts.

Припомнете си и най-гледаният клип в YouTube канала им - This Too Shall Pass, с Машина на Руб Голдбърг, конструирана от групата и десетките им сътрудници в продължение на седем месеца от 700 предмета в пространствата на двуетажен склад. Успели да заснемат цели три дубъла!