Да работи денонощно, без заплата - това са само две от изискванията за "най-тежката работа в света", за която кандидатстваха 24 души. Вижте техните интервюта, заснети чрез уебкамера - и реакцията им, когато разбират за какво иде реч

Не, това не е работата на СпонджБоб Квадратни гащи в "Хрупкавият рак", въпреки че шефът му, г-н Рак, със сигурност би се наредил в Топ 10 на чорбаджиите изедници!

Сред изискванията за позицията "оперативен директор" са още: минимум 135-часова / ненормирана работна седмица, дипломи по медицина, финанси и кулинарно изкуство, почти постоянно стоене на крак. Освен това се работи без заплата (на доброволни начала), без обедна почивка, без почивни дни, без платен отпуск, без осигуровки за здраве и пенсия. Най-голямото натоварване е по празниците.

След като бива публикувана, обявата на Rehtom, Inc. е видяна 2,7 млн. пъти.

Няколко пъти повече са изгледали клипа, изготвен от бостънската рекламна агенция Mullen. Ако го видите до самия край, ще разберете колко много хора всъщност заемат тази позиция в момента - милиони, дори милиарди... майки. Кампанията за поздравителните картички от Cardstore.com е по случай Деня на майката, който в САЩ се отбелязва във втората неделя на май.