Уличният танц на японците "Уърлд ордър" не е нещо ново за тях, но сега клипът им Have a Nice Day има шанс да се превърне в следващия вирусен хит, предизвикал многобройни имитации

Мъжката технопоп група е сформирана през 2009 г. от бившия кикбоксьор и ММА боец Генки Судо, който е човекът оркестър! Оттогава датират и първите му опити да сътвори някаква характерна само за тях хореография, изпълнявана на публични места. Движенията им вече са по-изчистени и удивително напомнят походката на робота Азимо, гостувал и у нас.

Освен удачно заглавие, с което феновете им могат да си пожелават приятен ден, песента разполага и с клип, заснет в друг култов азиатски квартал - Акихабара, известен като мястото за технологични маниаци в Токио. Приликите със Сай, възпял в Gangnam Style известен квартал на Сеул - Каннам, не се изчерпват дотук - във видеото на японците се включва и момичешката група AKB48 (Ей Кей Би Фортиейт), популярна и извън Страната на изгряващото слънце.

Седмица след пускането му онлайн гледаемостта на Have a Nice Day е едва около половин милион пъти, но успехът на южнокорееца също тръгна постепенно, за да нарасне лавинообразно до първото видео с 1 млрд. гледания в YouTube. Най-популярното парче на "Уърлд ордър" в YouTube канала им засега е Machine Civilization, гледано няколко милиона пъти, но ние се впечатлихме повече от Imperialism, заснето в американската столица Вашингтон и допълнено с архивни кадри на Джордж Буш-баща.