Ordinary Love звучи в новия трейлър за Mandela: Long Walk to Freedom, по едноименната мемоарна книга на бившия южноафрикански президент, който това лято навърши 95 - и чиято роля на младини тук се изпълнява от Идрис Елба

Идрис Елба, който наскоро игра във фантастичния екшън "Огненият пръстен", тук се превъплъщава в Нелсън Мандела още от младежките му години, когато учи право, участва в съпротивата, бива обявен за терорист и тикнат зад решетките за 27 години - до превръщането му в икона на борбата срещу апартейда.

Партнира му Наоми Харис ("007 координати: Скайфол") в ролята на първата му съпруга Уини Мадикизела-Мандела, с която лидерът на партията Африкански национален конгрес се разделя, преди да спечели Нобеловата награда за мир и да бъде избран за президент на ЮАР през 1994-та.

Режисьор на филма е Джъстин Чадуик, а сценаристът Уилям Никълсън е бил номиниран за "Оскар" с работата си по "Гладиатор" и Shadowlands. Чуй Идрис Елба като Нелсън Мандела и в тийзъра за биографичната драма, която излиза в САЩ точно преди сезона на наградите.