Бургас е в еуфория и вече пълен с туристи, дошли за фестивала. МВР съветва всички да тръгнат по-рано за морския град

Всички звезди, които ще чуем и видим на сцената на SPIRIT of Burgas, пристигат ден преди фестивалното си участие в лятната музикална столица заедно със своите музиканти и целия останал антураж. Само екипът на Роби Уилямс наброява 90 души: техници, музиканти, танцьори, шофьори, охрана и мениджмънт.

Техническият персонал е тук още от сряда, тъй като носи пълна отговорност за построяването на сцената и обезпечаването на концерта, който изнася звездата на 7 август. Самият Роби Уилямс каца с частния си самолет на летище Бургас, като часът на пристигането му се пази в тайна.

Другата звезда за вечерта - Kwabs, идва с шоу, специално удължено за фестивала, и излиза на сцената с още десетина души. Преди появата си той и музикантите са поискали час и половина за подготовка в зоната зад кулисите.

Хедлайнърите за втория ден - Kasabian, пристигат късно вечерта на 7 август с около 30 човека екип и са пожелали да се отправят директно към бекстейджа на фестивалната зона, за да се потопят в обстановката и да усетят публиката ден преди своя гиг на SPIRIT of Burgas.

В Бургас вече са и първите чужденци, дошли специално за фестивала, а МВР отново посъветва всички да тръгнат към морския град възможно най-рано, за да се избегнат тапите на изхода на София и на входа на Бургас.

Билети може да закупите на място от касите на фестивала, както и в мрежата на Eventim.bg в цялата страна: OMV, EasyPay, "Пикадили", "Техномаркет", "Технополис", "На тъмно", билетен център НДК. В продажба са още и билети за Golden Circle (само за 7 август) и ВИП трибуни със седящи места.

Източник: Spirit of Burgas 2015